Kissconsulting

Valmentajajoukossamme toimii parikymmentä kokenutta ammattilaista, jotka tempaavat osallistujat käytännönläheisellä otteella kehittymään ja toteuttamaan sovittuja asioita arjessa. Emme tuhlaa valmennusaikaa kalvosulkeisiin vaan tarjoamme työkalut, joilla muutoksia tapahtuu käytännön tasolla. Teemme toteutukset niin livenä kuin etänä monimuotoisilla työkaluilla. Bränditiimimme on laaja ja asiantunteva sisältäen niin strategian ja brändin yhdistämisen, brändikirjat, graafisen tuotannon, videot ja piirustukset.

Vakituisten valmentajiemme lisäksi meillä on käytettävissä kumppaniverkostomme asiantuntijuus. Toteutamme projekteja kautta maan. Toimipaikkamme Suomen lisäksi sijaitsee Espanjassa.

Maarika Maury - kissconsulting - Me

Maarika Maury

Maarika on toiminut valmennusyritys Kissconsulting Oy:n toimitusjohtajana ja vastuullisena valmentajana jo yli 30 vuoden ajan. Hänellä on pitkä ja syvällinen kokemustausta eri alojen organisaatioissa ja hän on valmentanut erityisesti strategisten suuntien kiteytyksessä ja jalkautuksessa organisaation jokaiselle tasolle sekä brändien ja brändityön kehittämisessä. Maarika valmentaa myös mm. johtamista, myyntiä, palvelua, esiintymistä ja ajanhallintaa.

Maarika tekee parhaillaan väitöskirjaa strategian kirkkauden merkityksestä sen jalkauttamisen onnistumiselle. Koulutukseltaan hän on KTM ja saanut erittäin hyviä tuloksia strategioiden kirkastuksissa ja muutosten käytäntöön viennissä läpi organisaatioiden. Hän on kirjoittanut kirjat ”Pelolla johtaminen on perseestä” (2015), ”Suomalainen myynti on syvältä – vai onko” (2016), ”Kunnat kuntoon” (2017) ja ”Hoppu on hanurista” (2018), Lusikka sotesopassa, reseptejä kulttuurimuutokseen (2019), Kuolleiden kalojen akvaario, happea ideakulttuuriin (2020), Vaikuttava kuntastrategia (2022) sekä Rikkauden ja köyhyyden ero on ajatus (2023).

Jaana Tuomila - Kissconsulting

Jaana Tuomila

Jaana Tuomila toimii Kissconsulting Oy:n kehitysjohtajana ja monipuolisesti valmennusosaajan eri rooleissa. Jaanalla on kattavan liiketoimintaosaamisen lisäksi kokemusta mm. yhteiskunnallisten kampanjoiden kehittäjänä (esim. panos Sinivalkoinen jalanjälki -konseptin alkuperäisidean kehittäjä). Jaana on taitava palvelu- ja myyntikonseptien sekä kirkkaiden strategioiden rakentaja ja hallitsee suvereenisti elintärkeän yksinkertaistamisen taidon. Häntä on tituleerattu myös Suomen parhaaksi projektivalmentajaksi, eikä turhaan.

Jaanan laajassa ja monipuolisessa osaamisessa korostuvat idea- ja palautekulttuurien luominen, muutos- ja projektivalmennukset, esimies- ja johtoryhmätyöskentelyyn liittyvät valmennukset sekä DISC-profiilien hyödyntäminen. Jaana on innostava valmentaja, joka kahmii valmennuksistaan loistavaa asiakaspalautetta. Hän on kirjoittanut kirjat ”Pelolla johtaminen on perseestä” (2015), ”Suomalainen myynti on syvältä – vai onko” (2016),  ”Hoppu on hanurista” (2018).

Juha Valkamo - Kissconsulting

Juha Valkamo

Juha Valkamo on Kissconsulting Oy:n  asiakkuusjohtaja. Hän on pitkän uran tehnyt perheyrittäjä ja entinen Oy Primula Ab:n toimitusjohtaja. Juha on monipuolinen johtamisen ammattilainen ja valmentaja, jonka eritysvahvuuksia ovat strategiatyöskentelyn ja johtamisen ja hallitustyöskentelyn lisäksi ideakulttuuri ja innovaatiohankkeet sekä brändityö.

Erityisosaamisena Juhalla on kokemusta kriisijohtamisen vaikeasta taidosta. Lisäksi hän on taitava tuote-, palvelu- ja brändikonseptien ideoija ja toteuttaja. Juhalla on myös monipuolinen kokemus erilaisista luottamus- ja hallitustehtävistä erityisesti teollisuuden ja kaupan alalla sekä eri yrittäjäjärjestöissä. Hän on kirjoittanut kirjat Lusikka sotesopassa, reseptejä kulttuurimuutokseen (2019) sekä Vaikuttava kuntastrategia (2022).

Elisa Peltola

Elisa Peltola (KTM) auttaa fasilitoimaan strategiat ja kirkastamaan ne ja valmentaa johtoa jalkauttamaan strategioita yksinkertaisesti ja vahvistaa toimintakulttuurien muuttamista. Auttaa luomaan innovatiivista ja osallistavaa kulttuuria. Erityisosaamista kuntapuolella ja kirjoittanut kirjan Vaikuttava kuntastrategia (2021)

Hän on myös vahva brändityön, markkinoinnin ja myynnin osaaja ja ymmärtää niin myyntikonseptit, taidot kuin CRM käytäntöjen valmentamisen kun markkinoinnin taidot laajasti.   Elisa Peltola (KTM) vastaa Kissconsultingin kansainvälisestä toiminnasta ja vastaa Espanjan toiminnoista on erikoistunut myös viemään espanjalaisiin yrityksiin suomalaista strategiaosaamista ja innovaatiokulttuuria.

Mia Ilkka - johtamisen ja kehittämisen valmentaja

Mia Ilkka

Mia Ilkka on vahva johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen inspiroiva valmentaja, joka panostaa ihmisten innostamisen. Mialla on osallistava ote, hän herättelee ihmisten ajattelua ja pistää jokaisen työstämään, kuinka toimintaa ja tekemistä parannetaan tavoitteiden ja päämäärien saavuttamiseksi. Mia Ilkka houkuttelee ihmiset vaikuttamaan, ideoimaan ja kehittämään omaa työtään yhteiseen suuntaan ja vuorovaikutustaidot.

Mialla on vankka tausta HR:stä, johtamistehtävistä, kouluttamisesta ja valmentamisesta. Mia on toiminut myös johtoryhmissä mm Suursavon osuuskaupassa sekä Samiedussa. Motto: Positiivisuudella on ”vuoria siirtävä voima”

Tuomo Meretniemi - Kissconsulting

Tuomo Meretniemi

Tuomo on innostava valmentaja ja suosittu keynote-puhuja. Tuomo oli useamman vuoden  perheensä kanssa maailmanympäripurjehduksella. Purjehdus on hyvä metafora johtamiselle ja tiimityölle, josta ponnistamme kohti oman johtamisen parantamista.

Tuomolla on vahvoja näyttöjä strategia ja muutoshankkeistä, minkä lisäksi hänellä on yli 15 vuoden kokemus verkkokaupasta, digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja sosiaalisen median hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Tuomo on toiminut vuosia b2b- ja b2c-myynnin johtotehtävissä. Lisäksi hänellä on kokemusta kriisijohtamisesta sekä liiketoimintojen integraatiohankkeista. Tuomo on toiminut mm. toimitusjohtajana matkailualan suuryrityksessä Aurinkomatkat Group sekä toiminut Kissconsultingin strategiajohtajana.

Päivi Petrie

Päivi Petriellä on vahva osaaminen kansainvälisessä businessmaailmassa. Hän asuu Saksassa ja on toiminut yrittäjänä useilla eri liiketoiminnan sektoreilla yli 20 vuoden ajan. Päivillä on ilmiömäinen kyky tarttua teemaan kuin kuin teemaan kokonaisvaltaisella otteella. Hän on hankkinut  laajaan koulutuksen business-hyvinvointivalmentajana ja omaa holistisen ymmärrys ihmisistä psykofyysisinä kokonaisuuksina

Ratkaisukeskeisen valmennuksen taitajana Päivin ohjauksessa niin yrityksen kuin yksilönkin tavoitteet kirkastuvat. Hän taitaa mielen muotoilun salat ja auttaa valmennettavaa ylittämään esteet  ja sparraa valmennettavaansa saavuttamaan niin unelmat kuin tavoitteetkin niin yritys kuin yksilötasolla.

Linda Byman - innostava ja inspiroiva valmentaja

Linda Byman

Linda Byman on innostava ja inspiroiva valmentaja. Lindan valmennusteemoja ovat esimiestyö, innoiva kulttuuri, ajanhallinta palvelu, myynti, ja niiden johtaminen, sekä muutosloikat.

Byman ei puhu vain teoriaa, vaan on myös itse pidetty ja palkittu ja tuloksia aikaansaava esimies. Hänen alaisensa sanovat, että hän on kyennyt luomaan yhtä aikaa henkilökunnasta välittävän kulttuurin ja samalla asioihin puuttuvan ja tuloksellisen toimintatavan.

Jaana Kettunen - Kissconsulting

Jaana Kettunen

Jaana Kettunen on kokenut HR-osaaja, konsultti sekä skarppi strategisen viestinnän kirkastaja. Roolina hänellä on toimia ”yksinkertaistajana”. Hän auttaa kuntia ja yrityksiä kirkastamaan niin strategiset kuin markkinoinnilliset viestit sekä varmistaa niiden käytäntöön viennin.

Erityisosaamisena Jaanalla on prosessisimulaatio, osaamisen kehittäminen sekä CRM-määrittelyt ja lisäksi sosiaalisen median työkalujen kehittäminen videosta blogituotantoon.

Paula Kuusipalo-Määttä - Kissconsulting

Paula Kuusipalo-Määttä

Paula on ideakulttuurin edistäjä ja vaalija sekä erittäin kokenut, asiantunteva, innostava ja käytännönläheinen valmentaja. Hän pitää oivalluksia herättäviä luentoja ja valmennuksia ideoinnista. Paula innostaa organisaatiot ideointiin ja ideakulttuurin luomiseen.

Paula on työskennellyt VR-konsernissa ja kehittänyt siellä ”Ideat kehiin” -toimintamallia, jonka avulla perinteinen aloitetoiminta uudistuu vuorovaikutteiseksi ja aktiiviseksi innovaatioprosessiksi. Ideat kehiin -toiminta on konkreettisesti osoittanut, että organisaation innovaatiotoiminta saadaan aktivoitua, kun luodaan innovatiivisuutta tukeva ilmapiiri ja toimivat kanavat.

Aleksi Salminen - Kissconsulting

Aleksi Salminen

Aleksi Salminen on energinen persoona, inspiroiva valmentaja ja esiintyjä, joka saa omalla esimerkillään, rehellisyydellään ja läpivientikyvyllään muutoksia aikaiseksi. Johtamisfilosofiana on se, että joukkoja ei voi johtaa myymälän takahuoneesta taikka pääkonttorin kulmahuoneesta, vaan joukkoja johdetaan edestä ja ihmisten keskeltä ja esimerkillä.

Aleksilla on vahva ketjupuolen kokemus, mm. KappAhlilla, jossa maajohtajana keskittyi erityisesti asiakaskohtaamisten parantamiseen. Aleksi on myös pyörittänyt legendaarista farkkukauppaa Lahdessa, jossa hän toteutta omia oppejaan asiakaspalvelun tärkeydestä. Nyt hän toimii Redin kauppakeskusjohtajana. Teemat mm. johtaminen, myynti ja palvelu.

Minna Patosalmi - Kissconsulting

Minna Patosalmi

Minna Patosalmi toimii Kissconsulting inspiroivana luennoitsijana ja valmentajana ja innostavana yritysesimerkkinä luovasta ja erilaisesta tavasta johtaa.  Teemoina mm johtaminen, luovuus, viestintä sekä keinot keskiaikaisten kehityskeskusteluiden voittamiseksi.

Arkityönään Minna Patosalmi työskentelee toimitusjohtajana Ferroplanilla, joka on Suomen johtava kappale- ja massatavaran käsittelyyn kuljetinratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritys.

Laura Saaranluoma - Kissconsulting

Minna Huotilainen

Aivotutkija ja hoppuvalmentaja Minna Huotilainen tietää, että aivot ovat koetuksella nykyajan kovavauhtisessa työelämässä. Huotilainen luennoi ja valmentaa siitä, miksi hoppu on haitaksi ja mitä aivot tarvitsevat toimiakseen hyvin. Hän opastaa, mitä kannattaisi tehdä kiireen ja stressin kitkemiseksi ja miten hyvä johtaminen auttaa erinomaisen tuloksen saavuttamiseksi. Minna on tehnyt aivotutkimuksesta helposti ymmärrettävää ja kiinnostavaa. Hän yhdistää tutkimuksissaan monitieteisesti kognitio- ja kasvatustiedettä sekä psykologiaa.

Tea Jokiranta - Kissconsulting

Tea Jokiranta

Tea Jokiranta hurmaa asiakkaat syvälle sukeltavilla valmennuksilla, joissa opitaan ymmärtämään itseä ja sitä kautta kasvatetaan vahvuutta johtamisessa, esimiehenä tai asiantuntijana. Hän on ihmistuntija, kehon ja mielen ymmärtäjä, hyvinvoinnin rakentaja. Valmennuksessa kysytään, kuka minä oikeasti olen: mitä tuon menneisyydestäni, mitkä arvot minua ohjaavat ja mitä tuon mukanani tähän hetkeen?

Akateemiseen tietoon perustuva osaaminen, fysioterapeutin tutkinto sekä psykologian opinnot ja vahva liikunnan osaaminen luovat vankan tietopohjan Tean ammattitaidolle. Tästä kokonaisuudesta hän ammentaa valmennuksissaan ja koulutuksissaan.

Varpu Pekasti - Kissconsulting

Varpu Pekasti

Varpu Pekasti on asiakaspalvelun ja myynnillisen asenteen valmentaja ja ratkaisukeskeisen työnohjauksen ammattilainen. Varpun osaamisen vahvuusalueita ovat toiminnalliset menetelmät, viestintä, improvisaatioharjoittelut ja tarinateatteri. Varpu on myös mukana draamatiimissämme mm. Pelolla johtaminen on perseestä sekä muissa näytelmissämme.

Mikko Kivinen - Kissconsulting

Mikko Kivinen ja muu näytelmätiimi

Mikko Kivinen hurmaa Pelolla johtaminen on perseestä -teatteriesityksen pääosassa sekä toimii myös mm. Herra arki, Hei me muututaan, Hoppu on hanurista ja Kunnat kuntoon -työyhteisönäytelmien hauskuuttajana ja oivalluttajana.

Näyttelijätiimiimme kuuluvat lisäksi mm. Hannu Kahakorpi, Sari Havas, Mika Suutari, Satu Silvo,  Varpu Pekasti, Reidar Wasenius, Olli Mustonen, Tanja Roiha ja Maarika Maury.