UUTUUSKIRJA INNOVATIIVISUUDESTA

kuolleiden kalojen akvaario - Kiss Publishing

Julkistustilaisuus on 14.1 kello 14 – Etäwebinaari
Ilmoittaudu osoitteeseen maarika@kissconsulting.fi, niin saat linkin. 

Ilmoittaudu sähköpostitse

Voiko pieni idea muuttaa kokonaisen työpaikkakulttuurin? Tiesitkö, että hyvä idea voi hyödyntää oman työyhteisön lisäksi toista toimialaa? Mitä on ideamustasukkaisuus ja kuinka se parannetaan? Voiko ideointi tuottaa kuusi ja puoli miljoonaa euroa säästöjä? Voivatko ideat unohtua ja jäädä kellumaan kuolleiden kalojen akvaarioon? Miten taltutetaan vastarannankiisket ja otetaan käyttöön haisevien lahnojen taktiikka?

Kirja antaa syvällistä ymmärrystä, siitä mitä ideakulttuuri oikeastaan tarkoittaa. Kirjasta löytyy rakennusohjeet ideakulttuurin luomiseen: miten sitä johdetaan ja miten raivataan esteet pois tieltä. Lisätyökaluina toimii tosityöelämän esimerkit!

Ideoiva kulttuuri on yksi tuottoisimmista ja hyödyllisimmistä asioista, mitä organisaatio voi tehdä vauhdittaakseen tuloksellisuutta ja hyvinvoivaa työkulttuuria.

Kirja sopii yrityksille, yhteisöille, johtajille sekä kaikille rohkeille ja pelokkaille muutoksentekijöille. Se on oiva opus oivallukseen ja avaa lukkoja vapaan ideakulttuurin esteistä.

PELOLLA JOHTAMISEN TEATTERI GOES OULUN TEATTERI

NÄYTÖS 13.3.2020 KELLO 19

Varaa lippusi pian!

Aihe on vakava, mutta näytelmä on nauruhermoja kutkuttava. Näytelmä kuvaa oivallisesti tämän päivän työelämää, jossa parvekejohtajat ja stabiloivanmobilisoivatkeihäänkärkien taakse piiloutuvat johtajat kipuilevat ja aiheuttavat kipua. Hullunkuristen kohtausten keskellä muistamme, että tarinat ovat tosielämästä.

Pääosissa: Mikko Kivinen, Hannu Kahakorpi, Anu Sinisalo, Varpu Pekasti ja Maarika Maury

Etsimme uusia osaavia ja energisiä tekijöitä

JULKAISTU 15.1.2020

Olemme saaneet aikaan hyviä tuloksia asiakkaidemme keskuudessa ja olemme aloittamassa useampaa uutta pitkäkestoista projektia. Nyt tarvitsemme uutta voimaa niin valmennus kuin myyntityöhönkin. 

Asiakkaillemme erityisen tärkeitä asioita ovat myynnin tulosten nostaminen, strategisten muutosten läpivienti sekä johtamisen parantaminen. Myös vuorovaikutusteemat, ideakulttuurin nostattaminen ja sosiaalisen median hyödyntäminen ovat asiakkaillemme ajankohtaisia teemoja.

Kiinnostuitko? Lue lisää täältä!

KIRJAN JULKAISUTILAISUUS 22.5.2019

Aika: 22.5.2019 kello 15

Osoite: Heltti, Mannerheimintie 12 a, 4 kerros, 00100 Helsinki

Ilmoittautumiset tilaisuuteen:

maarika@kissconsulting.fi, 050-5900412

Lämpimästi tervetuloa!

LUSIKKA SOTESOPASSA -Reseptejä kulttuurimuutokseen.

Sotesoppaa on hämmennetty jo liian pitkään. Tilaisuudessa hämmennetään soppaa kertomalla takuuvarmasti maistuva ja toimiva kulttuurimuutosmalli.

Soppaa lusikoimassa mm. kirjan kirjoittajat Maarika Maury, Jaana Tuomila ja Juha Valkamo. He kertovat, mikä sotesopassa sakkaa ja mitä ongelmille voidaan tehdä ja miten saada rakennemuutoksen rinnalla kulttuurimuutoksia.

Lisämausteena nähdään hervottoman hauskoja tarinoita ja myös vaikututaan, miten kulttuurimuutos on oikeasti mahdollista. Tilaisuudessa saadaan kuulla upea esimerkki kulttuurimuutoksen toteuttaneesta Foibekartanosta, jossa myös ymmärretään, että vanhuus ei ole sairaus sekä kuullaan uraauurtavasta Heltti Oy:stä, jossa nähdään, että lääkärillä käynti voi olla palveluelämys.

#caring #cost #creativity #kulttuurimuutos #lusikkasotesopassa

Kirjasta: Lusikka sotesopassa- kirja sopii jokaiselle yritykselle, organisaatiolle ja julkisen sektorin toimijalle, joka haluaa oppia kulttuurimuutoksen avaimet! Malli antaa eväät tuottaa  parempaa sekä tehokkaampaa hoivakulttuuria ja siivittää työyhteisöjen ideat lentoon! Soppaohjeet on sovellettavissa mihin tahansa kulttuurimuutokseen.

HOPPU ON HANURISTA – TARINOITA, TEATTERIA JA TORITANSSIT!

PARHAAT ILTAMAT OVAT AAMULLA

Aika: Perjantai 20.7.2018 klo 10-11

Paikka: SuomiAreena, Eetunaukion lava

Juontaja: Tuomas Enbuske

Näkemyksiä hopusta jakavat: yritysjohtaja, entinen pääministeri Esko Aho, aivotutkija Minna Huotilainen, Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen, Kissconsultingin toimitusjohtaja ja Hoppu on hanurista -kirjan kirjoittaja Maarika Maury, yritysvalmentaja Juha Valkamo sekä yhdysvaltalainen diplomaatti, entinen Suomen-suurlähettiläs  Bruce Oreck. Hoppu-näytelmistä vastaavat ohjaaja Hannu Kahakorpi sekä ohjaaja-näyttelijä Mikko Kivinen. Musiikista huolehtivat Vesa Formunen ja Nakkilan Seudun Harmonikat ry.

HOPPU ON HANURISTA -ohjelmalla haluamme nostaa kiireen ja sen vaikutukset yhteiskunnalliseksi puheenaiheeksi sekä haastaa ihmiset ja organisaatiot tekemään tekoja kiireen kitkemiseksi. Ohjelmamme sisältää rentoa keskustelua, teatteripätkiä ja yhteislaulua.

Miksi Hoppu on Hanurista? Huolemme on suuri: kiire saa aikaan eripuraa, virheitä, epätietoisuutta, jaksamisongelmia, uupumista, sairaslomia, työtapaturmia. Mikä kiireen aiheuttaa? Miltä kiire näyttää? Mitä kiire maksaa? Miten kiireen voi taltuttaa? Mm. näihin otamme tapahtumassa kantaa ja keskustelemme juontajan Tuomas Enbusken johdolla.

Ohjelma pohjaa samannimiseen kirjaan Hoppu on hanurista (Kiss Publishing 2018, Maury & Meretniemi & Tuomila) ja jatkaa Miljarditalkoita, jotka käynnistimme viime vuoden SuomiAreenalla. Haastamme jokaisen tekemään oman hyppynsä kohti kiireetöntä ja parempaa arkea.

Ohjelmassa tehdään myös epävirallinen hyppynaruhyppimisen ennätys, sillä 50:lle innokkaalle hyppijälle on luvassa hyppynarut. Ne lahjoittaa Intersport Pori.

ILON JA LUOVUUDEN LÄHTEILLÄ

Aika: 12.6.2018 kello 15-17
Osoite: Galleria Kajaste, Kajaaninkatu 25, Oulu

Maarika Kiss consulting

Kuvaaja: Tiina Wallin

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan inspiroivaan taideympäristöön ilosta ja luovuudesta työelämässä.

Sisältö: Ilo ja luovuus ovat tuottavan työn ja merkityksellisen elämän kulmakiviä. Mitkä ovat ilon strategiat ja ilon kolme eri huonetta. Miten ilo ja luovuus saadaan syntymään? Mikä sitä estää? Millaisilla eväillä ja millaisella johtamisella luodaan työpaikoille innostuksen ilmapiiri, innovatiivinen kulttuuri ja mitä tuottavuusvaikutuksia sillä on?

Puhuja: Maarika Maury, Kissconsulting valmentaja, toimitusjohtaja, ja taiteilija.

Veloitukseton tilaisuus. 

Aika: 12.6.2018 kello 15-17
Osoite: Galleria Kajaste, Kajaaninkatu 25, Oulu

Tutustu myös Maarika Maury taidenäyttelyyn Ilon lähteillä 5.6.-20.6 Galleria Kajasteessa.

Work goes happy

Kiss Consulting Work goes happy
Huomenna Work goes happy tapahtumassa Kissonsulting väki tavattavissa.
Esiintymässä Maarika Maury Päälavalla Kello 12.10-12.25 Kulttuurimuutoksen esteet ja edistäjät
Mieli ja Motivaatio salissa Hoppu on hanurista 15.25-15.40 Maarika Maury, Jaana Tuomila ja Mikko Kivinen

Hoppu on hanurista kirjan julkaisutilaisuus

Tiistaina 6.3. kello 14.00 Piiroinen Oy:n SHOW ROOM
Osoite: Pohjoisesplanadi 21, 00100 Helsinki

hoppu-on-hanurista

Kirja+Seminaari+Kuohuva  30€

Ilmoittaudu linkistä LINKKI 

Yhteystiedot:
kissconsulting@kissconsulting.fi
maarika@kissconsulting.fi
puhelin 09-622 70090, 050 5900 412

Tilaisuudessa kiireihottumaa ei raavita vaan kerrotaan sen aiheuttajista ja lääkkeistä.

Voidetta kipukohtiin levittävät mm.

  • Kirjan kirjoittajat Maarika Maury ja Jaana Tuomila sekä tuulen suunnasta riippuen maailman merillä kiirettä karussa oleva Tuomo Meretniemi.
  • Mikko Kivinen, joka esittelee hauskasti draaman keinoin, miltä kiire näyttää ja sivelee ajanhallinnan ohjeistukset vielä esityksensä päälle.
  • Antti Joensuu TEM:stä; hän kertoo kiireen miljardivaikutuksista.
  • Aleksi Salminen, joka paneutuu taipaleeseensa Kappahlin toimitusjohtajuudesta oman farkkuputiikin vetäjäksi, ja kertoo, mitä verenpaineelle tapahtui, kun hän löysi tekemisiinsä järkevän rytmiikan.
  • Jyri Kansikas, Work goes happyn toimitusjohtaja, joka antaa  osallistujien reppuun työhyvinvoinnin vinkkejä kiireihottuman ennaltaehkäisyä varten.

TERVETULOA kitkemään kiirettä!

Pelolla johtaminen on perseestä -näytelmä
24.8.2017 Apollo Live Clubilla.

MILJARDITALKOOT

PELKO POIS TYÖPAIKOILTA

baf0f9_b7e7a1106a424f59a8b8f8a9d8da39ad~mv2.jpg

Mikä ihmeen MILJARDITALKOOT? Pelolla johtaminen maksaa meille suomalaisille miljardeja joka vuosi. Sille asialle pitää tehdä jotain – ihan jokaisen.

Lähetämme liikkeelle haasteen kaikille Suomen työpaikoille: Tehdään tekoja, jotka hälventävät pelkoa ja lisäävät iloa. Kitketään pelko pois työpaikoilta ja tuodaan ilo tilalle.

Kerro meille, millainen teko sinun työpaikallasi olisi tärkein? Julkistetaan tarinoita onnistumisista esimerkeiksi muillekin. Yksi ihminen ja yksi työpaikka kerrallaan saadaan aikaan miljardien kokoinen muutos. Ilmoittaudu miljarditalkoisiin!

Miljarditalkoot lähti liikkeelle SuomiAreenalla 13.7.2017. Haastamme erilaiset organisaatiot, yritykset ja jokaisen yksilön mukaan tekemään toimenpiteitä asian hyväksi. Keräämme vuoden ajan näitä tekoja ja julkistamme parhaat teot kannustukseksi ja esimerkiksi. Toivomme, että hankkeen kautta saadaan ainakin miljardin verran säästöjä aikaan.

Lue lisää

TOTEUTETAAN YHDESSÄ

MILJARDITALKOOT!

miljarditalkoot- kissconsulting

Yllätytkö, että Tuomas Enbuske laulaa tangoa?
Yllätytkö, että pelolla johtaminen maksaa meille suomalaisille miljardeja joka vuosi? Tule näkemään hullunkurisia pelolla johtamisen tilanteita, kuulemaan tarinoita ja laulamaan liikkeelle miljarditalkoot paremman työelämän puolesta!

KAIKKI LÄHTEE LIIKKELLE SUOMIAREENALLA 13.7.

Lue lisää

KUNNAT KUNTOON
Kirjanjulkaisutilaisuus

1.3 kello 14.30 2017 Kevan auditoriumiin, Unioninkatu 43 Helsinki

”Kunnat kuntoon” -kirja antaa eväät toimivien strategioiden tekemiseen. Siitä saa eväitä organisaatioiden johtamiseen kunnissa kuin kaupungeissa kuin seurakunnissakin.

Puhujina mm:
• Kevan johdon edustaja antaa suuntaviivat tilaisuudelle
• Antti Joensuu, TEM puhuu kuntien kehittämisen merkityksestä
• Heidi Rämö, Lempäälän kunnanjohtaja kertoo,
miten mahdottomasta tehdään mahdollinen
• Tapio Iso-Mustajärvi, Savitaipaleen kunnanjohtaja paljastaa Savitaipaleen Salaisuuden
• Johanna Luukkonen, Kangasniemen kunnanjohtaja kertoo mainetyön merkityksestä

Kirjan kirjoittajat Maarika Maury, Tuomo Loukomies ja Aija Bärlund kertovattutkimustuloksia niin kuntien kuin seurakuntien haasteista strategiatyössä sekä esimerkkejä edelläkävijöiden onnistumisista

Ota mukaasi myös kollegasi, jota asia koskettaa ja kiinnostaa.
Ilmoittautumiset tilaisuuteen/kirjantilaukset: annamaija.perkiomaki@kissconsulting.fi

Tervetuloa Kirjamessuille

Myynnissä kirjat Pelolla johtaminen on Perseestä ja Suomalainen myynti on syvältä – vai onko?

Osastomme on 6P82.

Kirjailijat Maarika Maury ja Jaana Tuomila puhumassa kirjojen teemoista:

Rosebudin osastolla, lauantaina 29.10 klo 17.30 ja sunnuntaina 30.10. klo 10.30

Suomalainen myynti on syvältä, vai onko? Julkistus 13.10.2016

Miltä suomalainen myynti näyttää? Onko se syvältä vai näyttääkö suomalainen myynti hyvältä? Kirja kertoo suomalaisen myynnin tilanteista tarinoiden kautta. Kirjassa kuvataan no-no tilanteita, joita ei pitäisi kuulla, sekä wow- tarinoita hyvästä palvelusta ja loistavasta myyntityöstä. Muille sattuneet ja tapahtuneet asiat oivalluttavat ja naurattavat – ja viisas lukija ottaa niistä opikseen. Samalla on hyvä pohtia, miksi edelleen myynti on kirosana? Miksi myynti pelottaa ja hirvittää? Miten pelko voidaan kääntää onnistumisiksi. Miten täyttää Suomi myynnin wow-tarinoilla? Kirja antaa eväitä myyntiloikkaan, sillä myynnin elementit käydään läpi esimerkeillä höystettynä. Mukana on myös sosiaalisen median nousu tärkeäksi osaksi myynnin työkalupakkia. Kirjasta saa eväitä onnistuneeseen myyntityöhön ja myynnin johtamiseen sekä onnistuneisiin myynnillisyyden kulttuurimuutoksiin. Myynnillisyys kuuluu kaikille!

Julkistustilaisuus: Ruohonjuuren pääkonttori, Salomonkatu 5, Helsinki, Kampin autotalossa. 13.10 kello 16.30. Tilaisuudessa mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. Maarika Maury, Jaana Tuomila, Tuomo Meretniemi sekä vierailevia puheenvuoroja.

LEHDISTÖTIEDOTE – Pelko on laaja ja vakava ongelma suomalaistyöpaikoilla

Pelolla johtaminen on perseestä -kirja on oivaltava, innostava ja hauskakin – tai niin hauska kuin pelolla johtamisesta kertova kirja nyt ylipäätään voi olla – teos pelolla johtamisesta. Se nostaa esiin erilaisia näkökulmia työelämän pelkoa herättävistä tilanteista aitojen tarinoiden muodossa, niin kokijan, kun tekijänkin näkökulmasta.

Lue koko lehdistötiedoteKatso myös video aiheesta