Toteutetaan yhdessä

Miljarditalkoot

Mikä ihmeen MILJARDITALKOOT? MIikä ihmeen MILJARDITALKOOT: Pelolla johtaminen maksaa meille suomalaisille miljardeja joka vuosi. Sille asialle pitää tehdä jotain – ihan jokaisen. Lähetämme liikkeelle haasteen kaikille Suomen työpaikoille: Tehdään tekoja, jotka hälventävät pelkoa ja lisäävät iloa. Kerro meille, millainen teko sinun työpaikallasi olisi tärkein? Julkistetaan tarinoita onnistumsista esimerkiksi muillekin. Yksi ihminen ja yksi työpaikka kerrallaan saadaan aikaan miljardien kokoinen muutos. Ilmoittaudu miljarditalkoisiin.

MILJARDI TALKOOT LÄHTEE LIIKKEELLE TÄNÄÄN SUOMIAREENALLA
Tapahtuma. Tangoa, Tarinoita ja Teatteria Työelämästä
Aika: Torstaina 13.7.2017 klo 15.15-16.30
Paikka: Suomi Areena, Eetunaukion lava, Eetunaukio, Itäpuisto. Pori

Yllätytkö, että Tuomas Enbuske laulaa tangoa? Yllätytkö, että pelolla johtaminen maksaa meille suomalaisille miljardeja joka vuosi? Tule näkemään hullunkurisia pelolla johtamisen tilanteita, kuulemaan tarinoita ja laulamaan liikkeelle miljarditalkoot paremman työelämän puolesta!

Tilaisuudessa toimittaja Tuomas Enbuske laulaa tangoa (kyllä, kyllä) ja keskusteluttaa vakavasta aiheesta. Vierainamme ovat Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula, Kreab Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Mikael Jungner sekä Jyränkölän Setlementti ry:n rehtori Sirkka Suomi. Pelolla johtaminen on perseestä -kirjan kirjoittajat ja työelämän kehittäjät toimitusjohtaja Maarika Maury, kehitysjohtaja Jaana Tuomila ja pullopostilla strategiajohtaja Tuomo Meretniemi Kissconsulting Oy:stä ovat myös mukana keskustelemassa ja lähettämässä liikkeelle miljarditalkoot.

Kohtauksia Pelolla johtaminen on perseestä -näytelmästä näyttelevät Mikko Kivinen, Hannu Kahakorpi, Reidar Wasenius ja muu tiimi.

Lisätietoa:
Maarika Maury, 050-5900412, maarika@kissconsulting.fi
Jaana Tuomila, 0440-633336, jaana tuomila@kissconsulting.fi