Etsimme uusia osaavia ja energisiä tekijöitä

JULKAISTU 31.7.2017

Olemme saaneet aikaan hyviä tuloksia asiakkaidemme keskuudessa ja olemme aloittamassa useampaa uutta pitkäkestoista projektia. Nyt tarvitsemme uutta voimaa niin valmennus kuin myyntityöhönkin. 

Asiakkaillemme erityisen tärkeitä asioita ovat myynnin tulosten nostaminen, strategisten muutosten läpivienti sekä johtamisen parantaminen. Myös vuorovaikutusteemat, ideakulttuurin nostattaminen ja sosiaalisen median hyödyntäminen ovat asiakkaillemme ajankohtaisia teemoja.

Kiinnostuitko? Lue lisää täältä!

Pelolla johtaminen on perseestä -näytelmä
24.8.2017 Apollo Live Clubilla.

TOTEUTETAAN YHDESSÄ

MILJARDITALKOOT!

Versio 2

Yllätytkö, että Tuomas Enbuske laulaa tangoa?
Yllätytkö, että pelolla johtaminen maksaa meille suomalaisille miljardeja joka vuosi? Tule näkemään hullunkurisia pelolla johtamisen tilanteita, kuulemaan tarinoita ja laulamaan liikkeelle miljarditalkoot paremman työelämän puolesta!

KAIKKI LÄHTEE LIIKKELLE SUOMI AREENALLA 13.7.

Lue lisää

KUNNAT KUNTOON
Kirjanjulkaisutilaisuus

1.3 kello 14.30 2017 Kevan auditoriumiin, Unioninkatu 43 Helsinki

”Kunnat kuntoon” -kirja antaa eväät toimivien strategioiden tekemiseen. Siitä saa eväitä organisaatioiden johtamiseen kunnissa kuin kaupungeissa kuin seurakunnissakin.

Puhujina mm:
• Kevan johdon edustaja antaa suuntaviivat tilaisuudelle
• Antti Joensuu, TEM puhuu kuntien kehittämisen merkityksestä
• Heidi Rämö, Lempäälän kunnanjohtaja kertoo,
miten mahdottomasta tehdään mahdollinen
• Tapio Iso-Mustajärvi, Savitaipaleen kunnanjohtaja paljastaa Savitaipaleen Salaisuuden
• Johanna Luukkonen, Kangasniemen kunnanjohtaja kertoo mainetyön merkityksestä

Kirjan kirjoittajat Maarika Maury, Tuomo Loukomies ja Aija Bärlund kertovattutkimustuloksia niin kuntien kuin seurakuntien haasteista strategiatyössä sekä esimerkkejä edelläkävijöiden onnistumisista

Ota mukaasi myös kollegasi, jota asia koskettaa ja kiinnostaa.
Ilmoittautumiset tilaisuuteen/kirjantilaukset: annamaija.perkiomaki@kissconsulting.fi

Tervetuloa Kirjamessuille

Myynnissä kirjat Pelolla johtaminen on Perseestä ja Suomalainen myynti on syvältä – vai onko?

Osastomme on 6P82.

Kirjailijat Maarika Maury ja Jaana Tuomila puhumassa kirjojen teemoista:

Rosebudin osastolla, lauantaina 29.10 klo 17.30 ja sunnuntaina 30.10. klo 10.30

Suomalainen myynti on syvältä, vai onko? Julkistus 13.10.2016

Miltä suomalainen myynti näyttää? Onko se syvältä vai näyttääkö suomalainen myynti hyvältä? Kirja kertoo suomalaisen myynnin tilanteista tarinoiden kautta. Kirjassa kuvataan no-no tilanteita, joita ei pitäisi kuulla, sekä wow- tarinoita hyvästä palvelusta ja loistavasta myyntityöstä. Muille sattuneet ja tapahtuneet asiat oivalluttavat ja naurattavat – ja viisas lukija ottaa niistä opikseen. Samalla on hyvä pohtia, miksi edelleen myynti on kirosana? Miksi myynti pelottaa ja hirvittää? Miten pelko voidaan kääntää onnistumisiksi. Miten täyttää Suomi myynnin wow-tarinoilla? Kirja antaa eväitä myyntiloikkaan, sillä myynnin elementit käydään läpi esimerkeillä höystettynä. Mukana on myös sosiaalisen median nousu tärkeäksi osaksi myynnin työkalupakkia. Kirjasta saa eväitä onnistuneeseen myyntityöhön ja myynnin johtamiseen sekä onnistuneisiin myynnillisyyden kulttuurimuutoksiin. Myynnillisyys kuuluu kaikille!

Julkistustilaisuus: Ruohonjuuren pääkonttori, Salomonkatu 5, Helsinki, Kampin autotalossa. 13.10 kello 16.30. Tilaisuudessa mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. Maarika Maury, Jaana Tuomila, Tuomo Meretniemi sekä vierailevia puheenvuoroja.

LEHDISTÖTIEDOTE – Pelko on laaja ja vakava ongelma suomalaistyöpaikoilla

Pelolla johtaminen on perseestä -kirja on oivaltava, innostava ja hauskakin – tai niin hauska kuin pelolla johtamisesta kertova kirja nyt ylipäätään voi olla – teos pelolla johtamisesta. Se nostaa esiin erilaisia näkökulmia työelämän pelkoa herättävistä tilanteista aitojen tarinoiden muodossa, niin kokijan, kun tekijänkin näkökulmasta.

Lue koko lehdistötiedoteKatso myös video aiheesta